Värderingar och kultur

Våra värderingar är engagemang, kompetens, gemenskap, frihet, öppenhet och samarbete. Dessa ledord genomsyrar allt vi gör, vilka vi är, och vad vi levererar.

Våra medarbetare är den överlägset största tillgången vi har och det är de som levererar sin kompetens och erfarenhet till våra kunder. Därför är det viktigt för oss att ha medarbetare som är extremt kunniga och som förutom att leverera det kunderna specificerar även kan få dem att växa.

Engagemang

Vi engagerar oss i varandras utmaningar, i våra kunder och i DVel. Vi diskuterar våra tekniska utmaningar och hur man bäst löser dem. Det är i detta engagemang vi växer som människor och som företag.

Kompetens

Vi är kompetenta. Våra uppdrag är utmanande och givande och utbyte av kunskap mellan kollegor och olika studiebesök ger oss ännu mer kompetens.

Gemenskap

Att jobba på DVel är skoj! Utöver ett spännande arbete ser vi till att krydda livet med konferenser och aktiviteter, t.ex. skidåkning, vandringar, restaurangbesök och SUP-paddling under Öresundsbron. Vi vill gärna att den positiva andan som vi har smittar av sig även hos våra kunder.

Frihet

Frihet med ansvar. Våra anställda påverkar själva sin arbetstid, var de arbetar och hur de fördelar mellan lön, pension, kurser, semester och mycket mer. Det går hand i hand med vår lönemodell. Vi tror på att frihet ger mer motiverade medarbetare.

and how they want to divid between salary, pension, vacation and much more. This goes hand in hand with our salary model.

Öppenhet

Vi är tydliga och ärliga mot varandra, våra kunder och våra leverantörer. Vi är öppna för nya idéer och delar med oss av våra utmaningar.

Samarbete

Vi hjälps åt! Tillsammans delar vi med oss av kunskap och tar oss tid till andra. Varannan vecka har vi DVel-dag, då vi är tillsammans på kontoret.

Team DVel

DVel har ett eget team! För tillfället är det Mountainbike som gäller. DVel har varit stolta sponsorer av X-Cup sedan 2016. Team DVel har också ställt upp i Cykelvasan ett flertal gånger. På DVel finns många konsulter som gillar fysisk aktivitet och utmaningar vid sidan av jobbet. Vissa av oss tävlar medans andra tar en cykeltur tillsammans hem från jobbet. Vi tycker hälsa är viktigt och vill med Team DVel öka motivationen och gemenskapen. Fler sporter är välkomna in under Team DVels flagga. Vilka det blir är något våra konsulter själva får forma framöver. Bli inte förvånad om vår logga dyker upp i löparspåret, ute på kajakturen eller på motorbanan.