Om oss

Träffa vår VD!

Vilka vi är

DVel är södra Sveriges främsta test- och mätspecialister och vi levererar pålitliga och effektiva system till många branscher. Med vår bas på Ideon Science Park i Lund strävar vi efter att växa kontinuerligt för att nå en position som de ledande specialisterna inom test- och mätsystem i Sverige.

Genom mätsystem och sensorapplikationer genererar vi tillförlitlig data till våra kunder, vilket möjliggör innovationer. Vi vill att våra kunder ska dela med sig av alla sina utmaningar kring testning och mätning. Vi är en pålitlig partner som våra kunder kan lita på och fortsätta göra affärer med, om och om igen.

Vår historia

DVel grundades 2012 av Riki Virc, Martin Peeker och Karin Hellqvist. Sedan 2023 är DVel en del av Prevas. Vi växte fram ur en önskan av att skapa ett företag med extremt kunniga konsulter och därmed ge marknaden en stabil och kompetent leverantör av specialister inom test- och mätsystem. Mycket har hänt sedan dess och idag har vi en stor kundbas som litar på vår expertis och kompetens.

Vi värdesätter engagemang, kunskap, förtroende, öppenhet och samarbete. Dessa värdeord genomsyrar allt vi gör på DVel, vilka vi är och vad vi levererar.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Vision

Enable innovation by
generating reliable insights

Mission

The trusted partner for
test and measurement solutions

Ledning

Riki Virc

VD

Rebecca Honnér

HR & Ekonomi

Linus Amoli

Säljchef

Felicia Mejáre

Konsultchef

KUNDER

Några av våra kunder