LabVIEW-experter

Erfarna och certifierade LabVIEW-konsulter, för dina applikationer

Vad är en LabVIEW-expert?

En LabVIEW-expert är en kunnig programmerareoch en mjukvaruarkitekt i ett. Dessa kombinerade kunskaper ger en framtidssäkrad kod.

LabVIEW är ett programmeringsspråk som främst används för test- och mätsystem. Därför finns det många LabVIEW-verktyg. Genom att känna till alla dessa kan en expert välja den bästa lösningen för varje applikation.

Det är enkelt att komma igång med LabVIEW, men kan snabbt bli komplicerat. Speciellt när kraven ökar och applikationerna växer. DVels LabVIEW-konsulter kan då hjälpa dig. Ett exempel är att strukturera din kod. En annan är att kombinera din kod med andra verktyg. Allt för att bättre passa dina behov. 

EN LABVIEW-KONSULT

HJÄLPER DIG MED

       • Real-Time Module
       • FPGA Module
       • Vision Development Module
       • Alla andra LabVIEW-moduler och verktyg
       • TestStand
       • VeriStand
       • Integration med Python

TESTRIGG EXEMPEL:

           • Funktionella mekaniska och elektriska tester
           • Livslängds- och utmattningstester
           • Hardware in the Loop (HIL) -tester
           • Inspektioner med kamera eller andra optiska sensorer
           • Flödes-, temperatur-, tryck- och läckagetester
           • Konduktivitet, fuktighet och många fler...

Fördelar med en LabVIEW-konsult

Kvalitetssäkring

När man verifiera produkter, är det viktigt att testsystemet håller en hög kvalitet. Därför ska det vara stabilt och pålitligt. Genom att investera i rätt kunskap och erfarenhet med en LabVIEW-konsult kan det garanteras.

Kostnadseffektivt

En LabVIEW-konsult tänker långsiktigt, både vad gäller hårdvara och mjukvara. Testteamet kan då fokuseras på nya tester, snarare än att bygga om och underhålla gammal kod.

Tid till marknaden

En stabil design är viktigt. Det är därför en LabVIEW-expert använder bästa praxis, som att återanvända kod och testa funktionalitet kontinuerligt. På så sätt kommer testsystemet bli klart snabbt och smidigt.

Vad vi på DVel gör

DVel erbjuder arkitekter och utvecklare med många års erfarenhet av LabVIEW. En konsult från oss hjälper dig att navigera genom val av hårvara och mjukvara och implementerar efter dina behov. Vi designar ramverk och implementerar anpassade system som kombinerar mätningar med den funktionalitet som du letar efter.

DVels LabVIEW-konsulter bygger system som är 

  • Robusta
  • Skalbara
  • Enkla att underhålla
  • Lätta att använda

Våra LabVIEW Certifieringar

Certifierad LabVIEW Utvecklare

Certifierad LabVIEW Arkitekt

Certifierad TestStand Utvecklare

NI-Partner

Eftersom NIs mjukvara och hårdvara är anpassad för test och mätsystem, har vi lång erfarenhet av deras produkter. Därför var det naturligt för oss att bli en Allianspartner med NI redan från start 2013.

KUNDCASE

Exempel på LabVIEW Konsulttjänster

DVel stöttar Getinge med ny testutrustning

På grund av en ökad efterfrågan på ventilatorer under Covid-19 pandemin, vad Getinge, ett globalt medicintekniskt företag, tvungna att rampa upp sin produktion.

Som en konsekvens av det, räckte DVel ut en hand och kunde hjälpa företaget med kort varsel. Eftersom Getinge ökade sin produktion i en mycket hög takt, hade det stor inverkan.

"Det har känts väldigt bra att få support från DVels erfarna konsulter, nu när vi har varit under tidspress. De kunde snabbt lära känna vårt system och bidra till valideringen, vilket var en lättnad för oss.

Joakim Hellström, Testsystemägare, Getinge

Ett LabVIEW-styrsystem för Danfysiks jonaccelerator

När Danfysik utvecklade sin nya jonaccelerator, hade de behov av ett styrsystem. På grund av vår höga expertis inom LabVIEW valde de att samarbeta med oss ​​på DVel. 

För att kunna möta olika kundbehov, krävde Danfysik att styrsystemet var flexibelt. För att uppnå det valde DVel en objektorienterad arkitektur. Förutom det, användes standardfunktionalitet från vårt ramverk, vilket gjorde utvecklingen kostnadseffektiv.

Detta resulterade framgångsrikt i ett styrsystem som Danfysik enkelt kan skräddarsy efter deras olika kundkrav. 

Hårdvaru- och Mjukvaruutveckling för Biogasindustrin

För att kunna erbjuda sin kunder i biogasindustrin ökat värde, hade BPC Instruments AB behov av ett mätsystem. Eftersom det det nya systemet skulle levereras tillsammans med deras produkt var noggrannhet och tillförlitlighet viktigt. 

För att enkelt lyckas med det baserades lösningen på DVels ramverk. På så sätt kunde vältestad mjukvara och hårdvara återanvändas. En annan fördel med det är den snabba utvecklingen.

DVels tillvägagångssätt att bara implementera projektspecifik funktionalitet, ger kostnadseffektiva system. För BPC Instruments AB resulterade det i en bra ROI för mätsystemet.

KUNDER

Andra kunder inom LabVIEW konsulter