Industriell produktion

Inom den tillverkande industrin erbjuder vi hjälp med att bygga system för utvecklingsavdelningar likväl som för produktion. Några exempel från R&D är kontrollsystem för mätriggar som mäter prestanda på värmeväxlare, testsystem för att supporta produktutveckling av etikettmaskiner och mätsystem för att utvärdera nya material för förpackningar.

Produktionstestsystem

Inom produktion har vi levererat kompletta testsystem för bland annat elektronikkort och tågbromsar. Produkten som verifieras kan var av allt från en komponent till en hel intelligent maskin. Vi kan leverera testsystem för produkter på löpande band likväl som teststationer där produkter som kommer tillbaka från kunder testas. Vi arbetar bland annat med verktyg som TestStand för testexekvering av automatiska tester.

Experter på testsystem och mätteknik

Utöver att leverera färdiga system kan vi förstärka ert team med en specialist på antingen testsystem eller mätteknik genom expertis på plats hos er. Vi har möjlighet att bygga system som baseras på flertalet mätprinciper av vilka mekaniska, elektriska och visuella mätmetoder är vanliga. Våra konsulter har gedigen erfarenhet och är vana att vara experten på sitt område och själva kunna driva sitt arbete.