Tre framgångsfaktorer för ett lycket mätsystemprojekt

Onsdagen den 25 maj på Finn Inn i Lund

Frukost med föredrag 07.45 – 09.15

Ett frukostseminarium där du som beställare eller projektledare får svar på hur du ska lyckas med ditt mätsystemprojekt.

Vi vill bjuda in dig till ett seminarie som tar fokus på hur du som beställare eller projektledare kan påverka att ditt mätsystemprojekt blir lyckat. Våra specialister Karin Hellqvist och Thomas Johansson, kommer ge svar på några viktiga frågor.

  1. Hur påverkar valet av hårdvara riskerna och möjligheterna med projektet? Hur påverkar det hur systemet fungerar och fortsätter att fungera lång tid framöver?
  2. Vilka effekter har en investering i en detaljerad kravspecifikation och vilka risker uppstår om detta inte görs ordentligt?
  3. Förslag på hur man ska gå tillväga för att ta fram underlag som maximerar möjligheterna till ett lyckat projekt.

Agenda

Frukost 07.45 – 08.15
Föredrag 08.15 – 09.15
Därefter diskussion och eftersnack

Karin Hellqvist

Karin är en av grundarna till DVel. Hon har jobbat med att utveckla test- och mätsystem i över 10 år. Hennes erfarenheter kommer från flertalet stora och små projekt inom industrin, telekom, startup och energibranschen. Hon har stött på flertalet problem med styrning utav instrument och kommunikation med hårdvara som hon gärna delar med sig av.

Thomas Johansson

Thomas har en bakgrund inom områden som programmering, optik, fysik, kemi och elektronik. Han är doktor i fysik, men kommer närmast från industrin. Han har 20 års erfarenhet av att utveckla mätsystem, ta fram mätmetoder och utvärdera sensorer. Han har stött på och skrivit flera kravspecifikationer under sin tid och känner till vikten av en bra sådan.