Om oss

Vår bas är i Lund och vi levererar framför allt till kunder i Öresundsregionen och södra Sverige. Vi är idag redan Öresundsregionens främsta LabVIEW-experter men vi siktar på att växa kontinuerligt för att befästa vår position som de främsta specialisterna inom test- och mätsystem i regionen.

Våra värderingar

Våra värderingar är engagemang, kompetens, gemenskap, frihet, öppenhet och samarbete. Dessa ledord genomsyrar allt vi gör, vilka vi är, och vad vi levererar. Våra medarbetare är den överlägset största tillgången vi har och det är de som levererar sin kompetens och erfarenhet till våra kunder. Därför är det viktigt för oss att ha medarbetare som är extremt kunniga och som förutom att leverera det kunderna specificerar även kan få dem att växa.

Engagemang

Vi engagerar oss i varandras utmaningar, i våra kunder och i DVel. Vi diskuterar våra tekniska utmaningar och hur man bäst löser dem. Det är i detta engagemang vi växer som människor och som företag.

Kompetens

Vi är kompetenta. Våra uppdrag är utmanande och givande och utbyte av kunskap mellan kollegor och olika studiebesök ger oss ännu mer kompetens.

Gemenskap

Att jobba på DVel är skoj! Utöver ett spännande arbete ser vi till att krydda livet med konferenser och aktiviteter, t.ex. skidåkning, vandringar, restauranger och SUP-paddling under Öresundsbron. Vi vill gärna att den positiva andan som vi har smittar av sig även hos våra kunder.

Frihet

Frihet med ansvar. Våra anställda påverkar själva sin arbetstid, var de arbetar och vad de vill lägga pengarna på.

Öppenhet

Vi är tydliga och ärliga mot varandra, våra kunder och våra leverantörer. Vi är öppna för nya idéer och delar med oss av våra utmaningar.

Samarbete

Vi hjälps åt! Tillsammans delar vi med oss av kunskap och tar oss tid till andra. Varannan vecka har vi DVel-dag, då vi är tillsammans på kontoret.

Vår vision

To be the #1 company for Test & Measurement systems,
by trusting and developing the skills and motivation of our employees.

Vår mission

To be the foremost system integrators, measurement specialists and LabVIEW experts.
We believe that a competent engineer, with freedom and support from colleagues, will thrive, develop skills and deliver excellent solutions.

Samarbetspartners

Vi är Alliance Partner med National Instruments. Vi har mycket lång erfarenhet på att bygga test- och mätsystem med National Instruments produkter. Vi är experter på LabVIEW och TestStand har flertalet certifieringar.

Novator Solutions är vårt partnerföretag i Stockholm. Vi samarbetar i uppdrag för att ge våra kunder de allra bästa lösningarna. Novator Solutions verksamhet är systemutveckling både med kompletta lösningar och konsulter, och de arbetar liksom vi gärna med National Instruments verktyg.

Virinco har utvecklat skyWATS som presenterar Big Data på ett enkelt och smidigt sätt. Vi är återförsäljare av deras produkter och använder dem själva i flera av våra projekt.

Vår historia

DVel grundades 2012 av Riki Virc, Martin Peeker och Karin Hellqvist och verksamheten startade vid nyåret 2013. Vi växte fram ur en vilja att skapa ett företag med extremt kunniga konsulter och på så sätt ge marknaden en stabil och kompetent leverantör av specialister inom test- och mätsystem. Medarbetarna har varit i fokus från början och vi vill att alla ska känna tillfredsställelse och ett mervärde av att jobba på DVel.

Redan från starten utvecklades vi snabbt. Flera mycket erfarna specialister anslöt sig och delade med sig av sina idéer om hur de ville att DVel skulle formas. Vi arbetade alla med våra personliga nätverk och byggde upp en kundbas som snabbt fick förtroende för vår kompetens. Under våren 2013 flyttade vi in i lokaler längs kanalen i Malmö. Efter ett år hade vi vuxit till 8 medarbetare och blivit Öresundsregionens främsta LabVIEW-experter. Fem år senare, under våren 2018 flyttade vi till de lokaler vi har idag på Ideon i Lund. 

Team DVel

DVel har ett eget team! För tillfället är det Mountainbike som gäller. DVel har varit stolta sponsorer av X-Cup sedan 2016. Team DVel har också ställt upp i Cykelvasan ett flertal gånger.

På DVel finns många konsulter som gillar fysisk aktivitet och utmaningar vid sidan av jobbet. Vissa av oss tävlar medans andra tar en cykeltur tillsammans hem från jobbet.

Vi tycker hälsa är viktigt och vill med Team DVel öka motivationen och gemenskapen.

Fler sporter är välkomna in under Team DVels flagga. Vilka det blir är något våra konsulter själva får forma framöver. Bli inte förvånad om vår logga dyker upp i löparspåret, ute på kajakturen eller på motorbanan.