Mjukvaruutvecklare – Test- och mätsystem, Lund

Vi söker en medarbetare för att förstärka vår kompetens inom mjukvaruutveckling och arkitektur av automatiserade mätsystem och testsystem. Hos oss kommer du att vara med och utveckla system, tillsammans med våra mätspecialister, som hjälper våra kunder att förbättra sina produkter.

Om verksamheten

DVel levererar helhetslösningar och unik kompetens till företag i branscher där mätteknik och kontrollsystem samt innovationsförmåga värderas högt. Våra konsulter har oftast en bred yrkeserfarenhet parat med en hög utbildningsnivå (Civilingenjör eller teknologie doktor).
Vårt kontor ligger på Ideon i Lund, men vi levererar till kunder i hela Sverige och Danmark. Våra lösningar har ofta en verksamhetskritisk funktion inom våra kunders produktion (kvalitetsuppföljning, reklamationshantering) eller produktutveckling (R&D). Vi är idag 16 i vårt team och vi vill fortsätta att växa för att befästa vår marknadsposition. Vi arbetar främst mot kunder inom branscherna Medtech, IoT, Industriell Produktion, Big Science och Energi.
Vi värdesätter kvalité högt och systemen vi levererar ska vara robusta och enkla att underhålla och vidareutveckla. Vi strävar efter att fortsätta vara ”nummer ett”, i regionen, inom systemintegration, nyutveckling av mätsystem och framtagning av testriggar.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i en konsultroll, antingen på vårt kontor för att ta fram nyckelfärdiga system eller på plats hos våra kunder för att hjälpa dem med din expertis. Du kommer att arbete med arkitektur, design och utveckling av mjukvara. Arbetet innefattar även test av mjukvaran, driftsättning på plats hos våra kunder och ofta även utbildningar i det färdigutvecklade systemet. Tillsammans med våra mätspecialister kan du även arbeta med konceptdesign av mätsystem, ta fram mätmetoder och välja instrument och hårdvarulösning. Mjukvaruutvecklingen innefattar allt från instrumentdrivrutiner, protokoll för kommunikation, databehandling och bildbehandling till användargränssnitt. Vi arbetar mot olika hårdvaruplattformar varav en del är realtidssystem.
Du får goda möjligheter att engagera dig i andra delar av företagets verksamhet efter vad du är intresserad av.

Att jobba på DVel

På DVel ska det vara kul att jobba! Varje medarbetare värdesätts högt och vi gör mycket tillsammans, både på arbetet och på fritiden. Våra ledord är engagemang, kompetens, gemenskap, frihet, öppenhet och samarbete. Dessa ledord genomsyrar allt vi gör, vilka vi är, och vad vi levererar.
Våra medarbetare är den överlägset största tillgången vi har och det är de som levererar sin kompetens och erfarenhet till våra kunder. Därför är det viktigt för oss att ha medarbetare som är genuint intresserade av det vi gör och som verkligen vill skapa den bästa lösningen för kunden. Hand i hand med att vi värderar kompetens högt förstår vi vikten av att erbjuda våra medarbetare utmaningar. Samtidigt är du inte ensam eftersom gemenskap och samarbete är viktigt för oss. Vi vill värna om en företagskultur där du har stort utbyte med dina kollegor. DVel sätter stor vikt vid medarbetarens frihet och inflytande i företaget. Det innebär att en anställning hos oss ger dig möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter, din arbetstid och dina andra personalförmåner.

Om dig

Som person är du driven, nyfiken, självgående och bra på att kommunicera. Du trivs när uppgifterna kräver det lilla extra av dig, och du stimuleras av att få möjligheten att dela med dig av dina erfarenheter och samarbeta med dina kollegor. Du uppskattar personlig frihet samtidigt som du gärna tar ett stort eget ansvar för dina uppdrag/projekt.

Vi ser gärna att du

• Har god kunskap och erfarenhet inom programmering
• Är civil-, högskoleingenjör eller motsvarande
• Har kunskap inom Software Engineering
• Intresserad av att arbeta med mjukvara inom olika områden
• Talar och skriver mycket bra engelska

Det är meriterande om du

• Har kunskap och erfarenhet av mjukvaruarkitektur
• Har kunskap inom mätteknik eller instrumentstyrning
• Har kunskap och erfarenhet inom test (HW/SW och metoder/processer)
• Talar och skriver bra svenska

Kontakt

Kontakta gärna oss för att få veta mer. Tillträde till tjänsten kan ske omgående. Vi arbetar därför med ett löpande urval för intervjuer. Du kan maila din ansökan till info@dvel.se.

För närmare information är du välkommen att kontakta någon av oss:
Riki Virc 0733 – 85 69 10
Karin Hellqvist 0733 – 85 69 18
www.dvel.se

Varmt välkommen med din ansökan!